Betaalbare Catamaran Boathandling

De ULTIEME en LOW BUDGET oplossing om catamarans uit het water te halen is nu beschikbaar!

Een groeiend aantal catamarans vaart de wereld rond. Dit type jachten met twee rompen combineert luxe met een groot vaargebied. Vlootbezitters en particuliere CAT-eigenaars ondervinden echter steeds vaker problemen om hun catamarans te laten onderhouden. De standaard boathandling producten om boten uit het water te halen, zoals die over de hele wereld worden gebruikt, kunnen deze bredere catamarans niet aan, omdat het dok en/of de bootlift vaak te smal zijn om ze te tillen.

De groeiende vraag bij jachthavens en scheepswerven naar oplossingen voor dit probleem heeft geleid tot deze innovatie, een unieke CAT-handling oplossing. Roodberg, de bekende specialist en fabrikant van op maat gemaakte oplossingen voor boathandling equipment, heeft deze uitgebreide reeks ondersteuningsmethoden ontworpen en grondig in de praktijk getest.
Klaar voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden!

Niet een enorme zelfrijdende machine, maar een multifunctionele veelzijdige oplossing, zonder hoge operationele of onderhoudskosten, dat is de Roodberg hydraulische hellingbaantrailer. Met deze hellingbaantrailer kunt u optimaal manoeuvreren, niet alleen tegen lage operationele kosten maar ook tegen beperkte investeringskosten. Bovendien is deze trailer geschikt voor alle soorten motorboten, zeiljachten, vissersboten, patrouillevaartuigen of zelfs een Trimaran.

Een Roodberg hellingbaantrailer doet het allemaal!

Een scala van 15, 20, 30, 40, 47, 60, 80 tot wel 100T is op aanvraag leverbaar.
Neem contact op met uw Roodbergadviseur voor meer informatie.
www.roodberg.com
info@roodberg.com
+31 513 521313 (telefoon)
+31 513 521314 (fax)