Zomerstop

Wij gaan op vakantie! Roodberg is van 6 t/m 26 augustus gesloten.
Fijne zomer!

Lees meer..

Hoog bezoek voor de PHA100 in Londen

De Port of London Authority heeft onlangs een gloednieuwe Roodberg PHA100 bootlift in gebruik genomen, geleverd via The Pontoon and Dock Company Ltd. De PHA lift is krachtig, milieuvriendelijk en makkelijk manoeuvreerbaar, zodat hij met een grote verscheidenheid aan boten uit de Thames kan omgaan.

Dat levert onder andere dit mooie plaatje op. Want ook voor de Gloriana, de koninklijke roeisloep van koningin Elizabeth II, werd op Denton Wharf deze PHA100 travellift ingezet. Gloriana, ‘the Queens barge’ werd speciaal gebouwd voor het diamanten jubileum van de koningin in 2012.

Lees meer..

Bezoek Roodberg op Seawork International 2018

Bezoek ons op Seawork International 2018! Van 3 tot en met 5 juli, in Southampton UK.
Registreer nu voor gratis toegang: https://seawork-2018-visitor.reg.buzz

Volg het laaste nieuws over Seawork International via https://www.facebook.com/seaworkinternational
 

Lees meer..

Unieke boottrailer Popeye voor de KNRM

Popey, de sterkste KNRM-trekker van Nederland, staat in Wijk aan Zee. Deze unieke Roodberg bootwagen zal bij calamiteiten reddingsboot De Donateur naar zee brengen en te water laten. Popeye is speciaal gemaakt voor de KNRM, de trailer is aangepast voor gebruik op het strand en in de zee.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/221720/Nieuw-lanceringsvoertuig-Popeye-vo...

Lees meer..

Nieuwe bootlift PHA100 voor de Port of London Authority

De Port of London Authority heeft onlangs een gloednieuwe Roodberg PHA100-bootlift in ontvangst genomen, geleverd via The Pontoon and Dock Company Ltd. De Roodberg bootlift is op deze locatie, de Denton Wharf, een aanvulling op een RBT30, een hydraulische boottrailer.

Lees meer..

80T trailer bij Marsden Cove Marina

Schepen tot 80 ton probleemloos uit het water halen, dat kan sinds kort bij Marsden Cove Marina in Nieuw-Zeeland. De nieuwe Roodberg slipwaytrailer zorgt voor veilig en snel transport in en uit het water. Meer weten? Binnenkort een uitgebreid artikel over deze hydraulische hellingtrailer in Marina World!

Lees meer..

Nog twee dagen!

Bezoek ons op Boot Düsseldorf, het kan nog tot en met 28 januari 2018, stand 11 - B76.
In onze stand staan twee slipwaytrailers, met een capaciteit van 5 ton en van 20 ton. Wilt u sneller, makkelijker en veiliger meer boten uit het water halen? Bespaar dan op uw kosten met een van onze producten: slipwaytrailers van 15 tot 150 ton, transporttrailers van 18 tot 250 ton, zelfrijdende bootliften van 20 tot 1000 ton, vaste kranen van 10 tot 150 ton, en ijzersterk en onderhoudsvrij opstelmateriaal. 
Zien we u in Düsseldorf?

Lees meer..

Bezoek Roodberg op Boot Düsseldorf

Bezoek Roodberg op Boot Düsseldorf, 20 - 28 januari 2018, stand 11 - B76. Kijk voor meer informatie: www.boot.de

Lees meer..

Kerst

Roodberg 60T oplossing voor “pocket size” Super Yachts

Drimmelen,

Bij Drimmelen Yacht Center is sinds begin april een nieuwe unieke Roodberg helling-, transport- en stallingstrailer met 60T draagvermogen in gebruik genomen. Hiermee kunnen jachten met een lengte tot 24 meter veilig en snel in het ‘Yacht Hotel’ geplaatst worden. Eigenaren Huub en Cees de Koning: “Een trailer die perfect past in ons exclusieve full service concept”.

Lees meer..

Pagina's