Een trailer om jaloers op te zijn

Deze recent opgeleverde 47 tons trailer gaat de zon van Griekenland op zoeken! Met zijn 2 catamaran balken met ieder een capaciteit van 20 ton wordt hij ingezet om de catamarans die over de Egeïsche zee flaneren in -en uit het water te helpen. Bofkont!

Lees meer..

Dank voor uw bezoek

Hartelijk dank voor uw bezoek bij ons op Allt för sjön (Stockholm) en Batmassan (Göteborg).

Lees meer..

Roodberg gaat naar Stockholm!

Van 9 tot en met 12 maart én van16 tot en met 19 maart zal Roodberg vertegenwoordigd zijn op de Zweedse bootshow Allt för sjön in Stockholm.
Met veel plezier zullen Jan Arvidsson van JJ Gruppen en Stefan Fogelström van Bymeq AB u ontvangen.

Lees meer..

Roodberg gaat naar Göteborg!

Van 4 tot en met 12 februari zal Roodberg vertegenwoordigd zijn op de Zweedse bootshow Batmassan in Göteborg.
Met veel plezier zullen Jan Arvidsson van JJ Gruppen en Stefan Fogelström van Bymeq AB u ontvangen.

Lees meer..

Jaarlijkse Dealermeeting

Op 18 november was de jaarlijkse Dealermeeting met onze agenten uit de hele wereld. Het was geweldig om jullie allemaal weer te zien.

Lees meer..

Dank voor uw bezoek

Hartelijk dank voor uw bezoek bij ons op de Metstrade.

Lees meer..

BEZOEK ONS OP DE METS! 15-16-17 NOVEMBER 2022

Ontmoet ons samen met al onze vertegenwoordigers uit alle delen van de wereld op de METS TRADE show in de Rai in Amsterdam; 's werelds grootste en meest bezochte vakbeurs voor de internationale watersportindustrie. We kijken er naar uit u daar te ontmoeten en u te informeren over onze veilige en robuuste boat handling oplossingen!

Lees meer..

ROODBERG: trotse partner van de KNRM

De KNRM vervangt de komende jaren de reddingsboten van de Valentijn-klasse voor de nieuwe Van Wijk-klasse. De Van Wijkboten zijn vernoemd naar Riet en Jan van Wijk, de erflaters die geld nalieten voor de bouw van de eerste boot van deze serie. 
Op plaatsen langs de kust waar geen haven is heeft de KNRM rijdende reddingstations; reddingsboten die met een lanceervoertuig, via het strand, te water worden gelaten.

Lees meer..

Betaalbare Catamaran Boathandling

De ULTIEME en LOW BUDGET oplossing om catamarans uit het water te halen is nu beschikbaar!

Een groeiend aantal catamarans vaart de wereld rond. Dit type jachten met twee rompen combineert luxe met een groot vaargebied. Vlootbezitters en particuliere CAT-eigenaars ondervinden echter steeds vaker problemen om hun catamarans te laten onderhouden. De standaard boathandling producten om boten uit het water te halen, zoals die over de hele wereld worden gebruikt, kunnen deze bredere catamarans niet aan, omdat het dok en/of de bootlift vaak te smal zijn om ze te tillen.

Lees meer..

E-TRANSPORTER PCT / PSM

Onze nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch transport: de Power Cradle Transporter / Power Ship Mover (PCT / PSM). Deze unieke elektrische transporter voor zowel boten als bokken is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst efficiënt. Met de afstandsbediening en de all wheel-besturing kunt u makkelijk en nauwkeurig manoeuvreren.

Lees meer..

Pagina's