Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de METS-trade!

Met een record aantal bezoekers was deze METS-editie wederom een groot succes. 18630 bezoekers van 130 verschillende nationaliteiten hebben bevestigd dat de METS-trade een onmisbaar evenement binnen de maritieme wereld is.
Wij hebben er van genoten om samen met onze agenten en dealers bestaande en nieuwe relaties, waaronder u, te mogen ontvangen en te spreken over mooie op handen zijnde projecten.
Wij zullen spoedig contact met u opnemen om uw project verder uit te werken.

Lees meer..

WE ZIJN OPNIEUW AANWEZIG OP DE METS VAN 15-16-17 NOVEMBER 2023!

De Marine Equipment Trade Show (METS) in de Rai in Amsterdam, 's werelds grootste vakbeurs voor maritieme uitrustingen, materialen en systemen, is voor ons een gelegenheid om u te ontmoeten en uw projecten, uitdagingen en eisen te bespreken. We kijken er ook naar uit om u alles te vertellen over onze nieuwe serie zelfrijdende transporters, waarvan de eerste onlangs in Zweden is afgeleverd! Ons bestaande assortiment van veilige en robuuste hydraulische oplossingen voor het hanteren van boten zal eveneens worden gepresenteerd.

Lees meer..

Een trailer om jaloers op te zijn

Deze recent opgeleverde 47 tons trailer gaat de zon van Griekenland op zoeken! Met zijn 2 catamaran balken met ieder een capaciteit van 20 ton wordt hij ingezet om de catamarans die over de Egeïsche zee flaneren in -en uit het water te helpen. Bofkont!

Lees meer..

Dank voor uw bezoek

Hartelijk dank voor uw bezoek bij ons op Allt för sjön (Stockholm) en Batmassan (Göteborg).

Lees meer..

Roodberg gaat naar Stockholm!

Van 9 tot en met 12 maart én van16 tot en met 19 maart zal Roodberg vertegenwoordigd zijn op de Zweedse bootshow Allt för sjön in Stockholm.
Met veel plezier zullen Jan Arvidsson van JJ Gruppen en Stefan Fogelström van Bymeq AB u ontvangen.

Lees meer..

Roodberg gaat naar Göteborg!

Van 4 tot en met 12 februari zal Roodberg vertegenwoordigd zijn op de Zweedse bootshow Batmassan in Göteborg.
Met veel plezier zullen Jan Arvidsson van JJ Gruppen en Stefan Fogelström van Bymeq AB u ontvangen.

Lees meer..

Jaarlijkse Dealermeeting

Op 18 november was de jaarlijkse Dealermeeting met onze agenten uit de hele wereld. Het was geweldig om jullie allemaal weer te zien.

Lees meer..

Dank voor uw bezoek

Hartelijk dank voor uw bezoek bij ons op de Metstrade.

Lees meer..

BEZOEK ONS OP DE METS! 15-16-17 NOVEMBER 2022

Ontmoet ons samen met al onze vertegenwoordigers uit alle delen van de wereld op de METS TRADE show in de Rai in Amsterdam; 's werelds grootste en meest bezochte vakbeurs voor de internationale watersportindustrie. We kijken er naar uit u daar te ontmoeten en u te informeren over onze veilige en robuuste boat handling oplossingen!

Lees meer..

ROODBERG: trotse partner van de KNRM

De KNRM vervangt de komende jaren de reddingsboten van de Valentijn-klasse voor de nieuwe Van Wijk-klasse. De Van Wijkboten zijn vernoemd naar Riet en Jan van Wijk, de erflaters die geld nalieten voor de bouw van de eerste boot van deze serie. 
Op plaatsen langs de kust waar geen haven is heeft de KNRM rijdende reddingstations; reddingsboten die met een lanceervoertuig, via het strand, te water worden gelaten.

Lees meer..

Pagina's